Roger Waters, νέο single και άλμπουμ, Is This The Life We Really Want?

Written by Anna Pericleous


Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το νέο δίσκο!

Ένας από τους πιο σημαντικούς καλλιτέχνες της παγκόσμιας ροκ σκηνής και frontman των Pink Floyd, ο Roger Waters, 25 χρόνια μετά το εμβληματικό «Amused to Death», κυκλοφορεί ολοκαίνουργιο δίσκο.

Το «Is This The Life We Really Want?» περιέχει 12 νέα τραγούδια σε μουσική του ίδιου του Roger Waters και παραγωγή Nigel Godrich (Radiohead, Paul McCartney, U2 κ.ά.). Πρώτο δείγμα είναι το single «Smell The Roses», ενώ από σήμερα είναι διαθέσιμο και το pre-order.

Το «ITTLWRW» θα κυκλοφορήσει στις 2 Ιουνίου από τη Sony Music και τη Feelgood Records.

Ακούστε το «Smell The Roses»:

1.When We Were Young
2.Déjà Vu
3.The Last Refugee
4.Picture That
5.Broken Bones
6.Is This The Life We Really Want?
7.Bird In A Gale
8.The Most Beautiful Girl
9.Smell The Roses
10.Wait For Her
11.Oceans Apart
12.Part of Me Died

Source link

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.