Μουντιάλ 2018: Για τα τέσσερα εισιτήρια


Από την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου, μέχρι την Τρίτη 14 του ίδιου μήνα, διεξάγονται οι αγώνες μπαράζ για τα τελευταία 4 εισιτήρια από την ευρωπαϊκή ζώνη στα τελικά του Μουντιάλ 2018.

Τα πρώτα ματς
Πέμπτη 9/11
Β.Ιρλανδία – Ελβετία 1-0
Κροατία – Ελλάδα 4-1
Παρασκευή 10/11
Σουηδία – Ιταλία 1-0
Σάββατο 11/11
Δανία – Ιρλανδία (21:45)

Οι ρεβάνς

Κυριακή 12/11
Ελβετία – Β.Ιρλανδία (19:00)
Ελλάδα – Κροατία (21:45)
Δευτέρα 13/11
Ιταλία – Σουηδία (21:45)
Τρίτη 14/11
Ιρλανδία – Δανία (21:45)

Σχολιάστε την είδηση

Σχόλια | Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και μόνο. Μη κόσμια ή/και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.

Source link

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.